Exertis | News

Exertis Pro AV goes global

Friday 2nd October 2020

Tim Griffin, toimitusjohtaja, DCC Technology

Exertisin omistaja DCC ilmoitti 1. lokakuuta 2020, että Pro AV lanseerataan nyt globaalisti.

Uuden strategian ja Pro AV -toimialueeseen keskittymisen myötä Exertis vahvistaa asemaansa ja osaamistaan globaalisti, koska tämä koskee kaikkea toimintaa koko Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa.

Kun Exertis osti Stampede Euroopan, Aasian ja Australian toiminnan 2018–2019, syntyi pohja Exertis Pro AV:hen siirtymiseen. Tästä päivästä lähtien myös Yhdysvallat, Kanada ja Latinalainen Amerikka sekä Belgiassa toimiva Exertis Go Connect kuuluvat Exertis Pro AV:n toimialueeseen. COMM-TEC, jolla on yritykset Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa ja Alankomaissa tulee myös muutaman vuoden sisällä hankinnan myötä osaksi Pro AV -toimialaa.

"Tämä on muutakin kuin vain uusi nimi. Kaikki Exertis-yritykset työskentelevät nyt yhdessä tarjotakseen globaalin alustan kaikille toimittajille, suoran väylän Pro AV -jälleenmyyjille ja loppuasiakkaille”, sanoo Tim Griffin, toimitusjohtaja, DCC Technology.

Exertis Nordicsissa on jo vuosien ajan ollut vakiintunut ja laadukas perusta Pro AV:lle, koska suuri osa liiketoimintaamme ja osaamistamme on juuri tältä erikoisalalta. Lue Exertisin globaali lehdistötiedote kokonaisuudessaan sivuilla exertis.co.uk:
https://www.exertis.co.uk/news/article.php?id=5f75908c38d7adoc572048362
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.