Exertis | News

On ollut äärimmäinen tilikauden ensimmäinen puolisko

Thursday 19th November 2020

''On ollut äärimmäinen tilikauden ensimmäinen puolisko'', sanoo Tim Griffin MD DCC:ltä.

DCC ja Exertis Groupin toimitusjohtaja Tim Griffin toteaa brittiläisessä tietotekniikan ja teknologia alana aikakauslehdessä CRN:ssä, että Exertiksen tilikauden 2020 ensimmäinen puolisko on ollut äärimmäisten tapahtumien vuosi.

Broadliner emoyhtiö DCC ilmoitti myynnin laskeneen 20 prosenttia edellisvuodesta. Ryhmän liikevoitto kuitenkin kasvoi yli kahdeksan prosenttia 176,1 miljoonaan puntaan.

DCC:n Exertis-teknologiayksikön liikevaihto nousi lähes 10 prosenttia 1,9 miljardiin puntaan.

"On ollut äärimmäinen tilikauden ensimmäinen puolisko - meillä on yrityksiä, joilla on ollut todellisia haasteita, kun taas toisia tilanne on siunannut", sanoo Tim Griffin.

"Tämä on monipuolisen yritysmallimme kauneus - meillä on erilaisia erikoistuneita osastoja, joiden avulla voimme mukautua markkinoihin. Nettopositio kasvaa sekä tulojen ja myynnin suhteen", Griffin lopettaa.

Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa trendi on ollut samanlainen ja johto on optimistinen:

"Pohjoismaissa on ollut haastava aika viime keväästä lähtien, mutta myynnin suhteen olemme ylittäneet viime vuoden luvut. Edistymme voimakkaasti ja suhtaudumme myönteisesti uuteen vuoteen ”, sanoo Exertis Nordicin toimitusjohtaja Christer Svärd.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.