Exertis | News

Uusi hyväntekeväisyys 2022: WWF

Thursday 27th January 2022

Vuonna 2021 hyväntekeväisyyskohteemme olivat Lasten Syöpäsäätiö ja Kaupunkimissio, missä varainkeruun ja yhteistyön kautta yhdessä partneriemme kanssa keräsimme rahaa, vaatteita ja leluja auttaaksemme yhdistyksiä työssään.

Vuodelle 2022 yrityksemme työntekijät saivat äänestää uutta hyväntekeväisyyskohdetta. Me Exertiksellä arvostamme työtä ympäristön ja tasa-arvoisuuden parissa, ja siksi tällä kertaa valitsimme kohteemme muutaman kansainvälisen hyväntekeväisyysjärjestön joukosta.

Äänestys on nyt päättynyt ja kun kaikilla oli mahdollisuus saada äänensä kuuluville, voimme nyt ylpeänä esitellä Exertis Nordicin vuoden 2022 hyväntekeväisyyskohteen:

WWF World Wildlife Fund
He työskentelevät tulevaisuuden eteen, missä ihminen elää harmoniassa luonnon kanssa. He taistelevat suojellakseen vaarantuneimpia ja uniikkeja lajeja ja elinympäristöjä planeetallamme, sekä sen eteen, että ihmiskunta jakaa maapallon resursseja tasapuolisesti ja reilusti, käyttäen niitä kestävällä tavalla. Saavuttaakseen tavoitteensa, he työskentelevät niin poliittisella tasolla kuin kentälläkin, läheisessä yhteistyössä riippumattomien organisaatioiden ja paikallisten ihmisten kanssa ympäri maailman. WWF:llä on toimintaa yli 100 maassa, heillä on yli viisi miljoonaa tukijaa, ja heillä on käynnissä tuhansia projekteja – kaikkea mahdollista luonnonsuojelusta ympäristöystävällisiin energiantuotantoratkaisuihin.

Lue lisää WWF:n työstä heidän kotisivuiltaan:
https://www.wwf.fi/
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.