Exertis | News

Uusi yhteistyökumppani Airthings - paremman sisäilman puolesta

Tuesday 8th February 2022

Dick Huvitus, Product Manager Retail, Exertis Nordics

Viime vuosien pandemian aikana olemme viettäneet enemmän aikaa sisällä kuin koskaan ja hengitysilmamme laadusta on tullut entistä merkittävämpi asia. Kuinka meihin vaikuttaa ilmankosteus, kuiva ilma, huono ilmanvaihto, ilmansaasteet, home ja vaaralliset aineet kuten radon? 30 miljoonaa ihmistä Euroopassa kärsii astmasta ja heidän elämänlaatunsa on suoraan riippuvainen ilmasta, niin sisällä kuin ulkonakin.

Terveyttämme silmälläpitäen, ja sitä kuinka voimme sekä mitata että parantaa ilmanlaatua, olemme nyt aloittaneet yhteistyön Airthingsin kanssa – yhtiön, joka aloitti Norjasta vuonna 2008 ja joilla on nyt toimintaa useassa osassa maailmaa.

Airthings on mielenkiintoinen yritys, jonka tehtävänä on antaa maailmalle eväät hengittää paremmin, ja jolla on ainutlaatuisia tuotteita jotka ovat erinomainen lisäys älykotituotteiden valikoimaamme. Juuri oikeaan aikaan he tarjoavat tuotteita sisäilmanlaadun mittaamiseen, kun monet meistä vietämme jopa 90% ajastamme sisätiloissa, joten on tärkeää seurata ilmansaasteiden, hiilidioksidin, radonin, kosteuden ja kemikaalien määrää hengitysilmassamme”, kertoo Dick Huvitus, Product Manager Retail, Exertis Nordics.

Airthings on maailmanlaajuinen teknologiayritys ja palkittu radon- ja sisäilmanlaatumittareiden valmistaja kotitalouksille, yrityksille ja ammattilaisille. Vuonna 2008 perustettu Airthings on ottanut tehtäväkseen varmistaa, että ihmiset ympäri maailman tiedostavat sisäilmanlaadun merkityksen ja ottavat terveytensä omaan hallintaansa yksinkertaisten, edullisten ja tarkkojen teknologiaratkaisujen kautta samalla, kun optimoivat energiankulutusta rakennuksissa. Airthingsin tuotteet ovat tehneet radonin- ja sisäilmanlaadun mittaamisesta helppoa asentaa, tarkkaa ja käyttäjäystävällistä, ja he ovat saaneet useita tunnustuksia kuten TIME:n Best Inventions of 2019 ja CES Innovation Award Honors in 2019 -palkinnot.

Käy osoitteessa airthings.com saadaksesi lisää tietoa
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.