Exertis | News

Meidän hyväntekeväisyytemme 2023 - MSF

Monday 6th February 2023

Vuoden 2022 aikana olemme tehneet yhteistyötä erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen, kuten paikallisten sairaaloiden, City Missionin, UNHCR:n ja WWF:n kanssa, joissa olemme keränneet keräyksien, kumppaneidemme vetoomusten ja yhteistyön kautta sekä rahaa että tarvikkeita, jotka ovat auttaneet organisaatioita heidän työssään.

Ennen vuotta 2023 pohjoismaisessa yhtiössämme yhtiömme työntekijät ovat äänestäneet siitä, mihin organisaatioon tulemme panostamaan tänä vuonna erityisen paljon. Uskomme kaikkien ihmisten yhtäläiseen arvoon ja oikeuteen turvalliseen ja terveelliseen elämään, joten vuonna 2023 olemme Lääkärit ilman rajoja -järjestön MSF (Médecins Sans Frontières) ylpeitä kumppaneita.

Lääkärit ilman rajoja - Médecins Sans Frontières (MSF)
Järjestön perusti vuonna 1971 Pariisissa ryhmä lääkäreitä ja toimittajia, jotka näkivät tarpeen perustaa riippumattoman avustusjärjestön, joka on omistautunut yksinomaan humanitaariseen lääketieteelliseen työhön. Nykyään Lääkärit ilman rajoja toimii yli 70 maassa eri puolilla maailmaa ja antaa elintärkeän panoksen suurten maailmankriisien aikana, kuten Ruandan kansanmurha vuonna 1994, Somalian nälänhätä vuonna 2011 tai Covid-epidemia, joka vaikutti koko maailmaan vuonna 2020.

Lue lisää Lääkärit ilman rajoja -järjestön työstä heidän verkkosivuiltaan:
https://laakaritilmanrajoja.fi/
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.