Exertis | News

Aloittaa pohjoismaisen yhteistyön kyberturvallisuuskumppanin TOSIBOXin kanssa

Friday 10th February 2023

Johan Rosdahl, Exertis Securityn kaupallinen johtaja

Lehdistötiedote 2023-02-10

Uusi kumppanimme tarjoaa Tosibox-verkko-, viestintäalustan jonka avulla voidaan ohjelmistojen ja laitteistojen avulla tehdä kyberturvallisia yhteyksiä (VPN) Internetin yli muutamassa minuutissa. Se voidaan helposti skaalata 1000 käyttäjälle, sekä asentaa ympäri maailmaa IT-ympäristöihin Security- ja Pro AV sovellusten välille.

Meillä on valikoimassamme muitakin tuotteita VPN-ratkaisuihin, mutta niissä saman toiminnon rakentaminen vaatii melko korkeaa osaamista. Näin ollen näemme, että Tosibox laajentaa asiakasryhmää jotka tarvitsevat joustavaa ja kevyttä toteutusta turvallisiin VPN-ratkaisuihin", sanoo Johan Rosdahl, Exertis Securityn kaupallinen johtaja.

Tosibox toimitti ensimmäiset tuotteet Oulun pääkonttorista vuonna 2012 ja laajeni nopeasti ulkomaille. Sillä on nykyään kolme tytäryhtiötä Saksassa, Skandinaviassa ja Yhdysvalloissa. Tosibox kasvaa maailmanlaajuisesti tavoittaakseen useita asiakassegmenttejä ja asiakkaita. Pohjoismaisilta markkinoilta he etsivät johtavaa kumppania johon Exertis Nordics oli luonnollinen valinta.

"Exertis Nordicsin kanssa saimme vaatimuksiamme kohtaamamme yrityskulttuurin ja kaikkien osoittaman ammattitaitoisen asenteen yhdistettynä vahvaan tahtoon. Näissä olosuhteissa emme voi epäonnistua ja odotamme yhteistä kasvumatkaa", Roger Vestin sanoo, Myyntipäällikkö, Tosibox.

Tosibox tarjoaa yksinkertaisen, mutta turvallisen ratkaisun pääsyyn järjestelmiin ja tietokoneisiin VPN:n kautta.

Tosibox on itse asiassa täysin ainutlaatuinen, sillä tuote on Plug n' Play VPN -ratkaisu, joka voidaan asentaa 5 minuutissa ilman ennakkotietoja. Myyjillämme on tietoa auttaakseen kumppaneitamme rakentamaan kriittistä infrastruktuuria Tosibox-alustan avulla joka on suunniteltu operatiiviseen teknologiaan.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
Roger Vestin, puhelin 0046 736 254 555

Tietoja Tosibox Groupista
Tosibox Group on suomalainen konserni, joka toimittaa globaalisti toimivaa OT-teknologiaa. Tämä teknologiaverkkoalusta antaa pienille/suurille yrityksille ja organisaatioille rajattomat mahdollisuudet laajentaa, sekä edistää liiketoimintamahdollisuuksiaan kasvua älykkäiden yhteyksien avulla asiakkailleen. Tämä tapahtuu Tosiboxin tekniikalla joka automatisoi ja standardoi kyberturvallisten yhteyksien (VPN) perustamisen Internetin kautta kaikenlaisille sovelluksille ympäri maailmaa.

Nykyään Tosibox-teknologiaa käytetään 156 maassa ja olemme myyneet yli 150 000 tuotetta vuodesta 2012 lähtien. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa jossa sijaitsee kehitysosastomme. Toimipisteillämme Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, USA:ssa ja Australiassa voimme yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoittaa koko maailman ja tukea myyntiä/markkinointia maailmanlaajuisesti.

Exertis Nordics
Exertis Nordics on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja nopeimmin kasvavista IT- ja Pro AV -tuotteiden, konfigurointipalveluiden, turvallisuuden ja valvonnan sekä viihteen (kirjat, pelit ja lelut) jakelijoista ja yksi Pohjoismaiden suurimmista tietokonevalmistajista. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Göteborgissa, paikallistoimistot Tukholmassa, Helsingborgissa ja Uumajassa Ruotsissa, Sandefjordissa Norjassa, Helsingissä Suomessa ja Kööpenhaminassa Tanskassa.

Teemme tällä hetkellä yhteistyötä yli 250 toimittajan ja yli 4 000 jälleenmyyjän kanssa kaikkialla Pohjoismaissa. Vuodesta 2014 lähtien yritys on ollut osa Exertis-konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista teknologian jakelijoista ja jonka liikevaihto on lähes 5 miljardia euroa.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.