Exertis | News

Pohjoismaat kattava sopimus Unisynkin kanssa

Monday 13th February 2023

Kristina Jaksic tuotepäällikkö Exertis Nordicsilta

Lehdistötiedote 2023-02-13

Exertis Nordics on allekirjoittanut pohjoismaisen sopimuksen mobiili- ja tietokonetarvikkeita kehittävän ja valmistajan Unisynkin kanssa. Unisynk on erikoistunut suorituskykyisiin, turvallisiin, kestävään kehitykseen ja muotoiluihin tuotteisiin.

"Meillä oli tarve laajentaa valikoimaamme telakointiasemilla, matkapuhelimien lisävarusteilla. Unisynk täydentää telakointiasema valikoimaamme, joka on pandemian yhteydessä suurta kasvua tehnyt tuoteryhmä. Unisynk erottuu joukosta ruotsalaisena yrityksenä, jolla painopiste on suunnittelussa, laadussa ja toimivuudessa, mistä olemme erityisen kiinnostuneita", sanoo Kristina Jaksic tuotepäällikkö Exertis Nordicsilta.

Universal Creation AB perustettiin Tukholmassa, Ruotsissa vuonna 2012. Se omistaa Unisynk-brändin, joka on perustamisestaan lähtien kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista tietokone- ja mobiilitarvikkeiden, kuten USB-C-keskittimien, latureiden, kaapeli ja matkapuhelinteline valmistajista.

"Exertis Nordic on meille tärkeä strateginen kumppani, sillä saamme mahdollisuuden tavoittaa heidän laajan IT-asiakaspohjansa suurista jälleenmyyjistä pk-asiakkaisiin. Panostamme voimakkaasti data- ja IT-/yhteystuotteisiimme (esimerkiksi hubeihin). Odotamme innolla, että voimme tavoittaa enemmän kuluttajia ja yrityksiä näillä tuotteilla", sanoo Malin Spjut, Sales Unisynk.

Unisynkillä on ainutlaatuinen osaaminen kehittyneiden teho- ja datatuotteiden rakentamisessa. He erottuvat joukosta kehittäessään tuotteensa itse alusta alkaen, halliten koko arvoketjua. Unisynk keskittyy vahvasti uusimpaan teknologian, kestävään materiaalivalikoimaan ja ajattomaan muotoiluun, näiden ansiosta tuotteilla on pitkä elinkaari.

"Exertiksen pitkän kokemuksen ja vankan IT-osaamisen ansiosta odotamme ennen kaikkea, että voimme tavoittaa laajemman asiakaskunnan. Olemme iloisia ja innoissamme pitkäaikaisesta yhteistyöstä ammattitaitoisen ja ystävällisen tiimin kanssa, jossa voimme saavuttaa yhdessä uusia tavoitteita", Malin Spjut sanoo.

Yksi Unisynkin uusimmista tuotejulkaisuista on suosittu autolaturi: Dual USB-C/A Car Charger 72W – täysitehoinen autolaturi, jolla voit ladata kannettavaa tietokonetta ja puhelinta samanaikaisesti.

Tietoja Unisynkistä
Unisynk valmistaa tietokone- ja mobiilitarvikkeita, jotka auttavat yrityksiä ja yksityishenkilöitä suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla ja saamaan kaiken irti digitaalisista laitteistaan. Yritys rakentaa omat tuotteensa tyhjästä ja hallitsee täysin koko toimitusketjua. Kaikki tämä varmistaaksemme, että tuote on toimiva, kestävä ja suorituskykyinen.

Exertis Nordics
Exertis Nordics on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja nopeimmin kasvavista IT- ja Pro AV -tuotteiden, konfigurointipalveluiden, turvallisuuden ja valvonnan sekä viihteen (kirjat, pelit ja lelut) jakelijoista ja yksi Pohjoismaiden suurimmista tietokonevalmistajista. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Göteborgissa, paikallistoimistot Tukholmassa, Helsingborgissa ja Uumajassa Ruotsissa, Sandefjordissa Norjassa, Helsingissä Suomessa ja Kööpenhaminassa Tanskassa.

Teemme tällä hetkellä yhteistyötä yli 250 toimittajan ja yli 4 000 jälleenmyyjän kanssa kaikkialla Pohjoismaissa. Vuodesta 2014 lähtien yritys on ollut osa Exertis-konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista teknologian jakelijoista ja jonka liikevaihto on lähes 5 miljardia euroa.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.