Exertis | News

Yealinkista tulee uusi pohjoismainen kumppanimme UC&C:ssä

Thursday 2nd March 2023

Fredrik Tidemar, Business Director, Pro AV Exertis Nordics

LEHDISTÖTIEDOTE 2023-03-02

Jatkamme vahvasti alkanutta vuottamme solmimalla jälleen sopimuksen yhden kansainvälisen ja vahvan kumppanin, Yealinkin - UC&C:n (Unified Communication & Collaboration) kanssa.

Yealink tarjoaa innovatiivista teknologiaa Microsoft Teams -puhelimista ja johtavista kuulokkeista, räätälöityihin ja ammattimaisiin MTR-videoneuvotteluratkaisuihin.

"Tavoitteenamme on olla johtava jakelija UC&C:ssä Pohjoismaissa, ja yhteistyömme Yealinkin kanssa tekee meistä entistä merkityksellisempiä markkinoilla sekä tekee meistä täydellisen jakelijan kokoustiloihin ja työpaikoille", sanoo Fredrik Tidemar, Business Director, Pro AV Exertis Nordics.

Vuodesta 2001 lähtien Yealink on tarjonnut innovatiivista teknologiaa maailmanlaajuisille markkinoille ja on vakaa toimija Unified Communication & Collaboration -maailmassa.

"Yealinkin tarjoama täydellinen tuoteportfolio antaa Exertis Nordicille mahdollisuuden vastata useiden asiakkaidesi erilaisiin tarpeisiin. Yhteistyömme sopii Exertis Nordicille kattavan portfolion ja lisäarvopalvelun tuottamiseen ja odotamme innovatiivisten UC&C-ratkaisujemme toimittamista useammille asiakkaille, jotka tarvitsevat työnsä tehokkuuden ja tuottavuuden parantamista", sanoo Jeff Zhang, Yealinkin EMEA myyntijohtaja.

Tuotteiden laatu ja laajuus tekevät Yealinkista alan avaintoimijan. He pyrkivät auttamaan jokaista henkilöä ja organisaatiota omaksumaan teknologiaa "Helpon yhteistyön, korkean tuottavuuden" luomiseksi jokapäiväisessä elämässä.

"Maahantuojana Exertis Pro AV:llä on laaja tietämys tuotteista ja tarjoaa ammattimaista palvelua sekä IT- että Pro AV -jälleenmyyjille. Olemme varmoja, että Exertis Pro AV:n vuosien kokemus ja tietämys näistä markkinoista, antaa meille mahdollisuuden markkinoida innovatiivisia tuotteitamme oikein UC-ratkaisuihin erikoistuneille jälleenmyyjille”, sanoo Jeff Zhang, Yealinkin EMEA myyntijohtaja.

Exertis saa Yealinkin koko tuotevalikoiman täydentämään parhaiten nykyistä valikoimaa hybridityöpaikoille, ja pystyy tarjoamaan myös muita älykkäitä tuotteita moderneihin kokoustiloihin.

Yealinkistä
Yealink on maailman johtava Unified Communication & Collaboration Solutions -ratkaisujen toimittaja, joka on erikoistunut videoneuvotteluihin, puheviestintään ja yhteistoimintaan ja joka on omistautunut auttamaan jokaista henkilöä ja organisaatiota omaksumaan "helppo yhteistyö, korkea tuottavuus" -periaatteen.

Luokkansa parhaan laadun, innovatiivisen teknologian ja käyttäjäystävällisten kokemusten ansiosta, Yealink on yksi parhaista palveluntarjoajista yli 140 maassa ja alueella. Yealink on ykkössijalla IP-puhelinten maailmanlaajuisessa markkinaosuudessa ja viiden parhaan joukossa videoneuvottelumarkkinoilla (Frost & Sullivan, 2021).
Lisätietoja on osoitteessa www.yealink.com

Exertis Nordics
Exertis Nordics on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja nopeimmin kasvavista IT- ja Pro AV -tuotteiden, konfigurointipalveluiden, turvallisuuden ja valvonnan sekä viihteen (kirjat, pelit ja lelut) jakelijoista ja yksi Pohjoismaiden suurimmista tietokonevalmistajista. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Göteborgissa, paikallistoimistot Tukholmassa, Varbergissa ja Uumajassa Ruotsissa, Sandefjordissa Norjassa, Helsingissä Suomessa ja Kööpenhaminassa Tanskassa.

Teemme tällä hetkellä yhteistyötä yli 250 toimittajan ja yli 4 000 jälleenmyyjän kanssa kaikkialla Pohjoismaissa. Vuodesta 2014 lähtien yritys on ollut osa Exertis-konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista teknologian jakelijoista ja jonka liikevaihto on lähes 5 miljardia euroa.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.