Exertis | News

Uusi pohjoismainen sopimus Kondatorin kanssa

Wednesday 14th June 2023

Fredrik Tidemar, liiketoimintajohtaja Pro AV, Exertis Nordics

LEHDISTÖTIEDOTE 14-06-2023

Exertis Nordics on allekirjoittanut pohjoismaisen sopimuksen ruotsalaisen Kondatorin kanssa, joka tarjoaa tyylikkäitä ja innovatiivisia työpaikan tarvikkeita.

"Meidän on vahvistettava pöytäkaivojen ja -pisteiden valikoimaamme samalla, kun Kondator tarvitsee apua AV/IT-kanavan tuotteidensa laajempaan tavoittamiseen - "Se sopii täydellisesti yhteen", sanoo Fredrik Tidemar, liiketoimintajohtaja Pro AV, Exertis Nordics.

Kondator perustettiin Tyresössä, Tukholmassa, Ruotsissa vuonna 1983. Tavoitteena oli tarjota toimivia ja innovatiivisia tarvikkeita työ- ja toimistokäyttöön. Johtaa kehitystä sen sijaan, että seuraa sitä. Neljäkymmentä vuotta myöhemmin tämä kunnianhimo on tehnyt Kondatorista nykyään kansainvälisen työpaikkojen tarvikkeiden suunnitteluyrityksen. Pohjoismaiden ja Euroopan suuri kiinnostus tarkoittaa sitä, että laajentuminen vain jatkuu.

"Kondator keskittyy merkittäviin kumppaneihin Pohjois-Euroopassa, ja Exertiksestä tulee strategisesti tärkeä kumppani meille. Odotamme uusia liiketoimintamahdollisuuksia Exertiksen laajan asiakaskunnan ja Exertiksen tarjoaman digitaalisen ja fyysisen näkyvyyden ansiosta.", sanoo Sebastian Bergqvist. Aluemyyntipäällikkö Kondatorissa.

Suunnitteluun ja innovaatioihin keskittymällä Kondator on luonut ainutlaatuisen tuotevalikoiman, jossa etusijalla ovat sähköratkaisut, valaistus ja näyttöjen lisävarret. Tavoitteena on myös korkea joustavuus ja hyvä asiakaspalvelu, sekä loppukäyttäjän ymmärtäminen niin pienyrityksessä kuin isommissakin monimutkaisissa projekteissa.

"Exertiksellä Kondator tulee tavoittamaan asiakaskenttää paljon laajemmin, pohjoismaisella tasolla, mikä toivottavasti johtaa vahvaan kasvuun. Kondatorin tuotteet täyttävät Exertiksen kannalta tärkeän tehtävän kokoushuoneiden ja työpaikkojen kokonaistarjonnassamme. Haluamme myös tehdä yhteistyötä mm. paikallisten valmistajien kanssa ja pystyä tarjoamaan tuotteita pohjoismaisille markkinoille.", Fredrik Tidemar sanoo.

Pian Exertis Nordicsissa lanseerataan entistä jännittävämpiä Kondator-tuotteita, joissa on klassisia innovatiivisia ratkaisuja ja jännittävää muotoilua.

Tietoja Kondatorista
Kondator on ruotsalainen designbrändi, joka on tarjonnut tyylikkäitä ja innovatiivisia tarvikkeita työpaikalle vuodesta 1983 lähtien. Kondator on saanut alkunsa ruotsalaisen yrittäjyyden ja teknisen kekseliäisyyden sukupolvista. Se yhdistetään tyylikkääseen ruotsalaiseen muotoiluun. Se on yhdistelmä, joka tekee tuotteistamme ainutlaatuisia kansainvälisillä markkinoilla ja joka on palkittu muun muassa arvostetulla designpalkinnolla The Red Dot Award.

Exertis Nordics
Exertis Nordics on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja nopeimmin kasvavista IT- ja Pro AV -tuotteiden, konfigurointipalveluiden, turvallisuuden ja valvonnan sekä viihteen (kirjat, pelit ja lelut) jakelijoista ja yksi Pohjoismaiden suurimmista tietokonevalmistajista. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Göteborgissa, paikallistoimistot Tukholmassa, Varbergissa ja Uumajassa Ruotsissa, Sandefjordissa Norjassa, Helsingissä Suomessa ja Kööpenhaminassa Tanskassa.

Teemme tällä hetkellä yhteistyötä yli 250 valmistaja ja yli 4 000 jälleenmyyjän kanssa kaikkialla Pohjoismaissa. Vuodesta 2014 lähtien yhtiö on kuulunut Exertis Groupiin, joka on yksi Euroopan suurimmista teknologian jakelijoista. Vuonna 2022 liikevaihtomme Pohjoismaissa oli 3,9 miljardia kruunua.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.