Exertis | News

Uusi pohjoismainen sopimus ASUSTORin kanssa

Wednesday 28th June 2023

Conny Åsvangen, Category Manager Retail & EduTech Exertis Nordics

LEHDISTÖTIEDOTE 28-06-2023

Exertis Nordics aloittaa uuden yhteistyön ASUSTORin, johtavan ykstyisten pilvipalveluiden ja videotallennusratkaisujen innovaattorin ja valmistajan kanssa.

Sopimuksemme myötä meistä tulee ASUSTORIn jakelija Pohjoismaissa yksinoikeudella ja uuden kumppanuutemme ansiosta tarjontamme verkkotallennusratkaisuissa laajenee ja täydentyy.

Aloitamme yhteistyön ASUSTORin kanssa lisätäksemme ja laajentaaksemme tarjountaamme NAS-tuotteissa,” sanoo Conny Åsvangen, Category Manager Retail & EduTech Exertis Nordics.

Exertis on elintärkeä osa ASUSTORin jakelua Pohjoismaissa ja on erittäin tärkeää ylläpitää hyviä suhteita Exertikseen jotta voimme kasvaa markkinassa yhdessä”, kertoo Jack Lu, Marketing Manager, ASUSTOR Inc.

ASUSTOR tarjoaa markkinoille korkealuokkaisia NAS-laitteita, jotka ovat nopeita, tehokkaita, luotettavia ja edullisia, niin loppukäyttäjille kuin yrityksillekin. Ainutlaatuiset toiminnot kuten Wake-on-WAN, EZ-Sync ja MyArchive tarjoavat käyttäjille parempaa tietoturvaa ja joustavuutta.

Luotamme, että jakelijoiden parhaimmistoa edustavasta Exertiksestä tulee meille strateginen kumppani innovatiivisten tuotteidemme markkinoinnissa asiakkaillemme ja voimme kasvattaa businessta yhdessä”, Jack Lu lisää.

ASUSTORin uusi tuotelinja, Flashstor on heidän ensimmäinen täysin SSD-pohjainen NAS ja se on vahvempi, tehokkaampi ja nopeampi kuin mikään muu täysin SSD-pohjainen NAS markkinoilla tällä hetkellä.

ASUSTORista
ASUSTOR Inc. on perustettu vuonna 2011 ASUSTek Computer Inc.:n tytäryhtiönä. ASUSTOR brändin nimi tulee sanojen “ASUS” ja “Storage” yhdistelmästä.
ASUSTOR on yksityisten pilvipalveuiden ja videotallennuslaitteiden johtava innovaattori ja valmistaja. ASUSTOR on myös erikoistunut kehittämään niihin liittyviä laiteohjelmistoja, laitteistoja ja sovelluksia. Olemme sitoutuneet tarjoamaan maailmalle vertaansa vailla olevan käyttökokemuksen ja mahdollisimman täydellisen valikoiman verkkotallennusratkaisuja.

Exertis Nordics
Exertis Nordics on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja nopeimmin kasvavista IT- ja Pro AV -tuotteiden, konfigurointipalveluiden, turvallisuuden ja valvonnan sekä viihteen (kirjat, pelit ja lelut) jakelijoista ja yksi Pohjoismaiden suurimmista tietokonevalmistajista. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Göteborgissa, paikallistoimistot Tukholmassa, Varbergissa ja Uumajassa Ruotsissa, Sandefjordissa Norjassa, Helsingissä Suomessa ja Kööpenhaminassa Tanskassa.

Teemme tällä hetkellä yhteistyötä yli 250 valmistaja ja yli 4 000 jälleenmyyjän kanssa kaikkialla Pohjoismaissa. Vuodesta 2014 lähtien yhtiö on kuulunut Exertis Groupiin, joka on yksi Euroopan suurimmista teknologian jakelijoista. Vuonna 2022 liikevaihtomme Pohjoismaissa oli 3,9 miljardia kruunua.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.