Exertis | News

Laajennamme yhteistyötä Matroxin kanssa

Friday 16th November 2018

Fredrik Tidemar

Matrox osoittaa luottamusta Exertis CapTechiin laajentamalla yhteistyötään Pohjoismaissa. Exertis CapTech tarjoaa 23. lokakuuta Matroxin laadukkaita tuotteita kaikkialle Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Suomeen.

"Odotamme innolla Matroxin kattavan valikoiman asiaankuuluvia OEM- ja loppukäyttäjäratkaisuja koko pohjolalle. Matroxin laajennetun yhteistyön ansiosta laajennamme ja kasvatamme valikoimaa kaikille asiakkaillemme. Pyrimme aina parantamaan suhteita ja odotuksia asiakkaidemme ja tavarantoimittajien kanssa. Olemme tyytyväisiä voidessamme täydentää tarjontaamme ja ratkaisujamme Matroxin tuotevalikoiman avulla ", sanoo Exertis CapTechin AV-liiketoiminnan johtaja Fredrik Tidemar.

"Meidän pohjoismaiset asiakkaat voivat hyötyä siitä, että Exertis CapTechin uudet resurssit, tulevaisuuden suunnitelmat ja äskettäin käyttöönotetut tuotteet ja strategiamme ovat laajempia. Kahden yrityksen välillä on vahvoja synergiaetuja ja odotamme työskentelyä Exertis CapTechin kanssa koko Pohjois-Euroopassa ", sanoo Bengt Hessel, VP ja markkinointijohtaja EMEA, Matrox Graphics."


Matrox suunnittelee grafiikka-, video- ja kuvankäsittelyyn ohjelmisto- ja laitteistoratkaisuja. Yli 40 vuoden kokemuksella ja työskentelemällä parhaiden valmistusstandardien kanssa, he yrittävät aina vastata asiakkaiden vaatimuksiin innovatiivisella teknologialla.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.