Exertis | News

Rekrytointi päällä Exertis International

Thursday 14th May 2020

Clive Fitzharris, Managing Director, Exertis International

DCC Technology, markkinointi- ja toimitusketju kumppani globaaleille teknologiabrändeille, esittelee tänään toimitusjohtajan Exertis Internationalille, Clive Fitzharrisin.

Fitzharris on ollut DCC plc: n konsernistrategian ja kehitysjohtaja vuodesta 2017 kuuluen DCC Technologyn hallitukseen. Hän työskenteli DCC: ssä vuonna 2009 kehityspäällikkönä ja vastaten divisioonan öljynjakelutoiminnasta Euroopassa.

Olen erittäin iloinen voidessani olla osa DCC Technologya ja odotan innolla päästä johtamaan ja ajamaan tavoitteitamme maailmanlaajuisesti. Meillä on suuri joukko erittäin sitoutuneita kokeneita johtajia, jotka ovat valmiita kumppaniemme kanssa kansainväliseen laajentumiseen ”, sanoo Clive Fitzharris.

Denis Tobin on nimitetty Exertis Internationalin talousjohtajaksi, hän on aiemmin toiminut talousjohtajana Exertis | Pro AV:lla (Amerikka) ja Exertis | Mobile Living:llä. Rekrytointi jatkuu Vish Chhatraliasta, josta tulee digitaalinen pääjohtaja.

Tim Griffin, DCC Technologyn and Exertis Groupin toimitusjohtaja:

Olen erittäin iloinen voidessani ilmoittaa tärkeistä asioista kansainvälisessä toiminnassamme. Huolimatta haasteellisista ajoista, joita tällä hetkellä koemme, jatkamme kehitystä ja kasvatamme globaalia läsnäoloamme. "

www.exertis.com

Dublin 13. toukokuuta 2020
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.