Exertis | News

Innovatiivisia tuotteita ja joissa on korkea laatu

Friday 29th May 2020

Fredrik Tidemar, Business director AV Nordics, Exertis & Martin Romanowski, vice president sales EMEA Multibrackets Europe AB

Exertis laajenee ja laajentaa telinevalikoimaansa uudella pohjoismaisella yhteistyösopimuksella Ruotsalaisomisteisen Multibracketsin kanssa. Yhteistyö kattaa Multibracketsin koko tuotevalikoiman Koti, Toimisto sekä Infonäyttö ratkaisuissa.

Tukholmassa pääkonttoriansa pitävä Multibrackets Europe AB perustettiin vuonna 2000 ja sillä on toimintaa yli 30 maassa. Se on joustava ruotsalainen valmistaja, joka kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita ja joissa on korkea laatu sekä harkittu muotoilu aina tuotteista pakkauksiin. Multibracketin patentoitu keksintö M Universal Wallmount on yksi heidän bestsellereistään.

Fredrik Tidemar on Exertiksen Pro AV osaston Business Director ja on osallistunut yhteistyösopimuksen laatimiseen:

"Multibrackets täydentää nykyistä kannatin- ja teline valikoimaamme hyvällä tavalla. Heillä on laaja valikoima tuotteita kotiin, ergonomisia tuotteita toimistotiloihin sekä julkisten tilojen näyttö asennuksiin, täyttäen siten aukot olemassa olevassa valikoimassamme".

Multibrackets on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja tehdyn sopimuksen kautta, Exertiksen tuotevalikoima monipuolistuu. Exertis pystyy tarjoamaan asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä tuotteita, tarjoamalla samalla asennukseen ja käyttöön tarvittavat tiedot.

Vahvistaaksemme asemaamme Pohjoismaissa ja tarjotaksemme jälleenmyyjillemme maksimaalisen palvelun, olemme laajentaneet jakelustrategiaamme allekirjoittamalla pohjoismaisen sopimuksen Exertiksen kanssa. Saatavuus kasvaa ja uusien tuotteiden kehittämisellä, voimme saavuttaa entistä enemmän sekä IT- että AV-palveluissa. Joten tämä tuo paljon hyötyä meille ja jälleenmyyjillemme", sanoo Multibrackets Europe AB: n EMEA: n varapuheenjohtaja Martin Romanowski.

Exertis odottaa innolla tarjoavansa Multibracket-tuotteita asiakkailleen. Exertiksellä on korkeat odotukset yhteistyöstä.

Meillä on laaja myynti monille eri tuotteille moniin erilaisiin ympäristöihin, Multibracketsillä on merkitystä. PRO-sarjoillaan ne tuovat paljon lisää perinteisiin AV-asennuksiin. Multibrackets tarjoaa korkealaatuisia ja älykkäitä tuotteita oikeaan hintaan, mikä tasoittaa tietä menestykselle”, Fredrik Tidemar toteaa.

Lisätietoja:

Exertis Nordics
Fredrik Tidemar
Business Director Pro AV | Nordics
+46 700 52 22 21
fredrik.tidemar@exertis.se
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.