Exertis | News

Daniel Johnsson päättää erota Exertis CapTechin toimitusjohtajan tehtävästä

Tuesday 30th June 2020

LEHDISTÖTIEDOTE 2020-06-30

Daniel Johnsson ilmoittaa jättävänsä toimitusjohtajan tehtävät 23 vuoden jälkeen. Hän lopettaa työssään kesän jälkeen, mutta jatkaa edelleen Exertisin hallituksessa ja työskentelee edelleen yhtiön neuvonantajana.

Perustin CapTech Distributionin (nykyisin Exertis Nordics) vuoden 1996 lopussa. Sen jälkeen kasvu oli nopeaa, ja reilun 10 vuoden jälkeen olimme Ruotsin suurin yksityisomistuksessa oleva IT-, AV- ja multimediatuotteiden jakelija”, Daniel Johnsson sanoo.

Vuonna 2014 Exertis osti CapTech Distributionin. Exertis on tekniikkatuotteiden johtava maailmanlaajuinen jakelija ja DCC PLC:n tytäryhtiö. CapTech Distributionista tuli Exertis CapTech (nykyisin Exertis Nordics) ja osa vakiintunutta ja kansainvälisesti menestyvää yritystä.

Vuonna 2015 otimme yhdessä uuden omistajan kanssa askeleen Pohjoismaihin ja avasimme menestyksekkäästi toimistoja Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Minulla on ollut ilo olla näkemässä yrityksen edistysaskeleet, mutta olen saanut nähdä myös työntekijöiden, kollegoitteni kasvun. Tämä matka on ollut todella mielenkiintoinen”, Daniel Johnsson kertoo. Yritys muutti kaksi vuotta sitten Ruotsin Askimista Exertis Nordicsin vasta rakennettuun, automatisoituun varastoon ja toimistoon Mölndaliin. Rakennuksen vihkimiseen osallistuivat työntekijät, toimittajat, asiakkaat ja liikekumppanit.

Uusi ajanjakso on kuitenkin käsillä, ja minun on aika jättää paikka jollekin muulle, jollekin joka vie yritystä innolla eteenpäin. Tämä tuntuu kaikin tavoin hämmästyttävän hyvältä”, Daniel Johnsson sanoo lopuksi.

Uusi toimitusjohtaja esitellään 17. elokuuta 2020.

Lisätietoja:
Daniel Johnsson
Exertis Nordicsin toimitusjohtaja
puh. +46 736 87 64 00.

Tietoa Exertis Nordicsista
Exertis Nordics on yksi Pohjoismaiden suurimmista IT-laitteistojen, AV-tuotteiden ja Entertainment-tuotteiden (elokuvat, kirjat, pelit & lelut) jakelijoista sekä yksi Pohjoismaiden suurimmista PC-valmistajista. Yrityksen varasto ja pääkonttori sijaitsevat Ruotsin Göteborgissa ja paikallistoimistot sijaitsevat Ruotsissa Tukholmassa, Helsingborgissa ja Uumajassa, Norjassa Sandefjordissa, Tanskassa Kööpenhaminassa sekä Helsingissä ja Tampereella. Yritys tekee nykyisin yhteistyötä yli 250 toimittajan kanssa, ja sillä on yli 4 000 jälleenmyyjää Pohjoismaissa. Vuodesta 2014 yritys on ollut osa Exertis Groupia, joka on yksi Euroopan suurimmista jakelijoista, ja jonka liikevaihto on lähes 50 miljardia Ruotsin kruunua.
PCS

Exertis EXPO

One of the biggest reseller events in the Nordics.
9 november, Eriksbergshallen in Gothenburg.

Read more

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.