Exertis | Om oss

Exertis

Tervetuloa yhdelle suurimmista ja nopeimmin kasvavista teknologia jakelijoista joka toimittaa myös asiantuntijapalveluja.

Exertis on yksi Pohjoismaiden suurimmista jakelijoista/toimittajajista IT- ja AV-tuotteissa sekä suurissa näytöissä ja viihde-alan tuotteissa (pelit,filmi, kirjat ja leikkikalut). Vuodesta 1996 asti olemme kasvaneet joka vuosi ja vuonna 2021 liikevaihto oli 319 miljoonaa euroa. Pääkonttori ja varasto sijaitsevat Göteborgissa, paikalliskonttoreita on Tukholmassa, Uumajassa, Varbergissa ja Sandefjordissa Norjassa sekä Suomessa. Yrityksellä on henkilökuntaa 300.

Olemme jakeluun keskittyvä toimittaja, suurella omistautumisella. Keskittymisellä tarkoitamme että joka kauppa-alueella sovitamme tarjontamme niin että voimme tarjota hyvää ammattitaitoa jälleenmyyjiemme kanssa. Omistautumisemme näytämme sillä että luomme enemmän arvoa kaikille osapuolille. Toimitamme laatua ja huolehdimme aina siitä että olemme paras tarjottava vaihtoehto.

Käytännöllisillä ratkaisuilla, hyvällä logistiikalla ja korkeilla teknologisilla järjestelmillämme olemme edistyksellisiä kun pitää tavoittaa jokaisen asiakkaan yksilölliset vaatimukset ja toivomukset. Panostamme jatkuvasti uuteen tekniikkaan, tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti, mitkä varmistavat että voimme tarjota kaikki mitä asiakkaamme tarvitsevat ja odottavat, niin tänään kuin huomennakin.

Periaatteemme ovat: Henkilökohtainen kontaktointi - Laatu - Nopeat toimitukset
Meidän visiomme: Olemme ykkös vaihtoehto kaikille asiakkaillemme ja toimittajillemme sekä haluamme olla markkinajohtaja siinä segmentissä jossa työskentelemme.

Teemme yhteistyötä yli 250 valmistajan kanssa ja yli 4000 jälleenmyyjän kanssa Pohjoismaissa. Viimeisimmässä raportissa 31 maaliskuuta 2015, liikevaihto oli 180 000 000 miljona Euro ja kasvumme oli 12 %.


Exertis tarjoaa tuotteita seuraavilla tuote-alueilla:

  • Tietokoneet, näytöt, komponentit, tuotanto, palvelimet, konfiguraatiot, pelit, verkko, oheistuotteet sekä ohjelmistot.
  • Viihde – filmit, pelit, kirjat ja lelut.
  • Pro AV – AV-tekniikka kokoushuoneisiin, oppilaitoksiin ja digitaaliset infonäytöt. Kokonaisuuksien suunnittelu yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa.
  • Production & Configuration Services – Olemme tänään Ruotsin suurin tietokoneiden kokoonpanija ja toimitamme n. 50 000 PC-kokonaisuutta vuodessa. Tämä antaa meille korkean ammattitaidon komponenteissa ja tarvikkeissa etua kilpailijoihin nähden.

DCC plc

Exertis on osa DCC yhtiötä, yksi FTSE 250- yrityksistä, joka on erikoistunut kansainväliseen myyntiin, markkinointiin, jakeluun ja yrityspalveluihin. DCC yhtiöllä on yli 10 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja liikevaihto on 10,5 miljardia puntaa. Kun Exertis on osa DCC yhtiötä antaa se meille taloudellisen voiman ja mahdollisuuden jatkuvasti investoida uusiin mahdollisuuksiin markkinoilla.

Core Values

Arvomme

ExertisCapTechillä työskentelemme siten että kuinka meidät arvostellaan käytöksestä ja maine hankitaan niin että työskentelemme yhtymän arvoilla.

 

Lue lisää
PCS

Exertis Expo

Ruotsin suurin messutapahtuma jälleenmyyjille.
Lokakuun 19 päivä, Eriksbergshallissa Göteborgissa.

Lue lisää